Team

Drivs team består av et sterkt team av forretningsutviklere med spisskompetanse innen ulike fagområder.

Vårt miljø dekker hele kompetansehjulet en gründer/bedrift har behov for, og vi skreddersyr programmer for best mulig måloppnåelse. Teamet har et omfattende nettverk til relevante statlige og kommunale aktører og sammen med inkubatorens eiere og samarbeidspartnere har teamet et unikt nettverk nasjonalt og internasjonalt innen fagfeltet.

Mette Thielemann – Daglig leder

Mette har lang og allsidig erfaring fra prosjektledelse og nettverksbygging i samarbeid med privat og offentlig næringsliv i regionen. Hun har hatt ledende stillinger innen varehandel og salg, og jobbet i mange år med å fremme næringslivets interesser hos sin tidligere arbeidsgiver Drammen Næringslivsforening. Mette er en kreativ, samfunnsengasjert og driftig dame som brenner for å bidra til at gründervirksomheter og mennesker lykkes.

Telefon:  +47-920 38 500

e-post:   mette@drivinkubator.no

Ole Kristian Bøen

Ole Kristian er utdannet i internasjonal markedsføring og har jobbet med digitale kanaler hele sin karriere.
Gjennom disse årene har han hatt gleden av å hjelpe små og store kunder med å forbedre deres tilstedeværelse på nett. Ole Kristian trives best når han kan være med å utvikle strategier og sette de ut i live. God kompetanse innen digital strategi, innholdsmarkedsføring, sosiale medier og tekst. 

e-post:    olekristian@drivinkubator.no

Astrid Green

Astrid er innovativ og målrettet og jobber med utvikling i flere virksomheter. Hun har 25 års erfaring fra næringsutvikling nasjonalt og internasjonalt innenfor flere bransjer, blant annet for kunder som Utenriksdepartementet og Innovasjon Norge. Hun har deltatt i utforming av programmer for gründere i Europa og har bidratt i utvikling av mange spennende forretningsideer. Hun har solid kompetanse innenfor forretningsutvikling og strategi og har et stort nettverk internasjonalt.

e-post:     astrid@drivinkubator.no

Håvard Claussen Martinsen

Håvard er utdannet sivilmarkedsfører fra NMH, BI med spesialisering i ledelse og strategi. Han har erfaring fra norske og internasjonale selskaper. Håvard jobber også operativt innenfor sosialt entreprenørskap og innovasjon, med sterkt engasjement for sosial verdiskaping i næringslivet. Han brenner for å løfte frem gode ideer og bygge solide virksomheter, i rollen som strategisk rådgiver og sparringspartner.

Telefon:  +47-982 81 691

e-post:   havard@drivinkubator.no

Atle Dyrli

Atle er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har også en mastergrad innen strategi og forretningsutvikling fra NTNU. Tidligere pleide Atle å jobbe for at store selskaper som Statkraft skulle bli enda større, men bestemte seg for at det ville være mer nyttig å kunne hjelpe små selskaper til å utfordre de store. Med flere års erfaring som finansanalytiker og rådgiver innen innovasjon vil han gjøre sitt ytterste for å bidra til utviklingen av nye suksessfulle bedrifter.

Telefon:  +47-977 64 158

e-post:   atle@drivinkubator.no

Mads Haaland-Paulsen

Mads er gründer og oppstartsleder av natur. Helt siden barndommen har han vært nysgjerrig og ønsket å bygge ting. Mads jobber i dag som rådgiver for oppstarts-virksomheter og går ofte aktiv inn i virksomhetene. Arbeidsområdene spenner fra strategi og ledelse til markedsinntreden og økonomi ….-og ikke minst det å starte en ny virksomhet. ”Hardt arbeid og fantastisk nerve” sier Mads. ”Gründere kjenner at de lever.” Mads har også en 16-årig bakgrunn fra legemiddelindustri og apotek, og har vært med på å bygge opp to apotekkjeder fra grunnen: Vitusapotek kjeden i Norge som økonomi og markedsdirektør, og DocMorris apotek i Sverige som adm. direktør.

Telefon:  +47-992 48 655
e-post:   mads@drivinkubator.no

Bent-Håkon Lauritzen

Bent-Håkon er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI, og har 13 års ledererfaring med varehandel i Norli Gruppen as. Der hadde han lederoppgaver innen økonomi, innkjøp og IT frem til å være adm. direktør. Bent-Håkon har bred erfaring med vekst; etableringer, oppkjøp, utvikling og drift både som eier, styremedlem og leder. Han arbeider i dag med innovasjonsprogrammer og forretningsutvikling innen helse og har et bredt nettverk i Norden.

Telefon:    +47-918 44 164
e-post:     bent@drivinkubator.no

Kristian Bye

Kristian jobbet i 18 år som rådgiver og leder noen av Norges ledende reklamebyråer før han selv ble gründer med selskapet BRIGHT Products. Som leder i BRIGHT tok Kristian den norske solcellelampen SunBell fra prototype-stadiet til produksjon og ut i markedet. Det innovative produktet var først og fremst utviklet for markedet på 1,3 milliarder mennesker som lever uten tilgang til elektrisitet i Afrika og Asia. Med hjelp fra Innovasjon Norge, NOREPS og et betydelig nettverk av partnere inngikk BRIGHT avtaler med FN som pr. 2016 har ledet til salg av over 800.000 enheter til UNHCR og UNDP. Kristian har også utgitt boken «Frykt og forventning» og holder en rekke foredrag knyttet til sine egne erfaringer som gründer.
Kristian gikk ut av sin operative rolle i BRIGHT i 2015, og bistår i dag gründerbedrifter i Driv teamet med råd innen merkevare- og markedsstrategi, forretningsmodeller og investorpresentasjoner.

e-post:     kristian@drivinkubator.no

Anniken Grundt

Anniken er utdannet journalist med videreutdanning innen strategisk og digital kommunikasjon fra BI. Hun har lang erfaring fra kommunikasjonsarbeid innen miljø- og bærekraft, og driver i dag kommunikasjonsbyrået Knack AS. Anniken har de senere årene jobbet operativt innen sosialt entreprenørskap og sosial innovasjon, og er også kommunikasjonsfaglig veileder for unge med kommunikasjonsfaglige talenter og interesse. Annikens jobber spesielt med strategisk kommunikasjonsrådgivning innen sosial innovasjon og bærekraft.

e-post:     anniken@drivinkubator.no

Steinar Larsen

e-post:     steinar@drivinkubator.no

Liv Hanne Riseth

Liv Hanne er fokusert på utvikling og nytenking både på strategisk og operativt plan. Hun er allsidig og har god breddekompetanse med forståelse for forretning, organisasjon og teknologi. Utdannet som sivilingeniør og har tatt tilleggsutdanning innenfor ledelse og coaching. Hun har mye erfaring fra IKT-relaterte virksomheter og prosjekter og har jobbet med alle faser av IKT-prosjekter fra behovsanalyse via utvikling til innføring og endringsledelse. Ofte i grensesnittet mellom forretning og IKT. Hun har ledererfaring fra et selskap med høy vekstrate både på antall ansatte og omsetning, i tillegg til at hun har vært selvstendig konsulent. Hun har også bidratt aktivt til utvikling av nettverk for kvinnelige næringsdrivende. Hennes spesialområder er ledelse av strategi-, innovasjon-/utviklings- og endringsprosesser.

Telefon:  +47-932 48 241 e-post:   livhanne@drivinkubator.no

Kai Rune A. Vestersager

Kai Rune er utdannet diplomkokk og har gjennom jobber og verv erfaring med styrearbeid og som styreleder i bedrifts- og organisasjonsliv, prosjekt- og personalledelse, produkt-, konsept og kvalitetsutvikling, salgs- og markedsarbeid. Kai Rune har gründererfaring og jobber som konsulent med fokus på produkt- og tjenestesalg hvor salgs-, markeds- og prosjektledelse er viktige elementer. Kai Rune har praktisk erfaring å by på og anser livets skole og levd liv som sin viktigste ballast.

Telefon:  +47 952 28 749
e-post:    kairune@drivinkubator.no

Svein Arne Ackenhausen

Svein Arne har 15 års erfaring innen utvikling og design av software løsninger. De siste årene som selvstendig konsulent. Han har jobbet innen skips automasjon, crm, regnskaps og logistikk systemer, media og helse med mer. Mange av de senere erfaringen har vært innen produktutvikling og markedsforståelse for mindre bedrifter.

Telefon:  +47-932 89 858
e-post:     svein@drivinkubator.no