Distriktskontorer 

Driv Inkubator jobber med gründere både i byer og i distriktene.
I Oslo har vi et samarbeid med Get Started på Sentralen,  i Asker har vi avtale med AskersHus, i Hallingdal jobber vi med gründere fra flere steder og har avtale med gründermiljøet på Torpomoen. 
I Lier er et nytt samarbeid på trappene, gjennom Gründerkontoret i Lierbyen som åpner i januar 2018.

Hovedkontoret – Drammen

Driv holder til i 4. etg i det innovative Energibygget i Grønland 67, som er del av kunnskapsaksen på Papirbredden. Energibygget er ett av byens mest energivennlige næringsbygg, og har passivhus standard. I tillegg til fasadeplater med solceller, er det blant annet solceller på taket, og oppvarming med vannbåren fjernvarme.

Langs denne aksen er det etablert et tverrfaglig kompetansemiljø som utvikler og jobber med gode ideer, prosjekter og gründerbedrifter. Driv har fokus på HumTech (Human Technology) og internasjonalisering. Høgskolen i Sør-Øst Norge har helsefaglig utdanning og innovasjonsrettet forskning, Vitensenteret helse og teknologi. I tillegg finnes en rekke selskaper med spisskompetanse innen helse og teknologi, som MSD, Conexus, dCode og Piql. Gründere kan velge blant en rekke co-workingspaces og gründersentre som Norsk Senter for flerkulturell verdiskaping, Evolve og Brodahls Gummivarefabrikk som består av kreative næringer.  
Virkemiddelapparat som Innovasjon Norge og Forskningsrådet, NAV og Ungt Entreprenørskap finner du selvsagt også langs aksen, og tett inntil togstasjonen finner du blant annet Kontorhuset og Boost Global Innovation.

Som om ikke det var nok, kan vi nevne at du også vil finne tennisbane og flerbrukspark på tak, mange barer og restauranter, konsertarena på Union Scene og ikke minst det stilige Rocke-hotellet til Stordalen.

Velkommen til oss!

Kontakt oss i dag!

Form could not be loaded. Contact the site administrator.

 

Drammen

Grønland 67

3045 Drammen

telephone+47 920 38 500

emailmette@drivinkubator.no

Driv Inkubator

Oslo